The Laughing Corpse: anden bog om Anita Blake – Vampyrjæger. Af Laurell K. Hamilton

The-20Laughing-20Corpse

Anita er tilbage, hun er sej, hun arbejder hårdt, hendes dagligdagsjob er at vække de døde til live. Hun er ikke sådan at skræmme – eller er hun? I denne anden bog om Anitas eventyr er hun på jagt efter en dræberzombie, og denne jagt bringer hende tæt på en voodoo-dronning, alt for tæt på, faktisk. Samtidig er der en gangster, med smag for kvinder i kørestol, der vil hyre hende til at vække en meget gammel zombie til live. Anita har hidtil nægtet at vække så gamle zombier til live, da det bl.a. kræver menneskeofre. Gangsteren er ikke begejstret for at Anita afviser hans ønske, samtidig med at hun også er nødt til at kæmpe imod sin spirende tiltrækning af Jean-Claude, St. Louis’ øverste vampyr, og samtidig meget lækker. Hun er, når alt kommer til alt, trods alt kendt som ‘Bødlen’ blandt byens vampyrer, og hun har på ingen måde lyst til at blive Jean-Claudes menneske-tjener. Så Anita har gang i mange ting med løsgående zombier, lækre vampyrer, spøgelser, blod, splat og en pæn portion humor.
Bogen er ikke udkommet på dansk, men er let læselig på engelsk.