Vantro (Faithless) af Karin Slaughter

Det tog mindst fire bøger i serien før personerne blev til at holde ud. Som læser kan man godt have det svært med flere af dem og deres ualmindelig åndssvage valg og handlinger i de tidligere bøger.

Historien i Vantro af Karin Slaughter (Faithless er den engelske titel) bevæger sig hurtigt fremad. Dens plot er så interessant, at det er svært at lægge bogen fra sig, når først man er begyndt. Sara og Jeffrey, hendes eks-mand, har de sædvanlige problemer i deres forhold. Som læser når man det punkt, hvor man gerne vil vide om de vil gifte sig igen eller gå fra hinanden for good. Det ser ud til, at det er Sara der har de største problemer i den retning. Man kan håbe, at den næste bog i serien har en løsning på deres problemer. Det samme gælder betjent Lena Adams. Det er nødvendigt at hun bliver voksen i stedet for at agere som en forkælet møgunge. Også selvom der er meget i hendes bagland og barndom, der måske retfærdiggør hendes handlinger. Det er bare ved at være enerverende at læse om.

Handlingen i Vantro af Karin Slaughter
Efter at bogens karakterer er blevet præsenteret og læseren ved hvor de står i deres liv, flytter handlingen til den grusomme sag, de skal løse. En sag om unge piger, der bliver begravet levende i skoven. Opklaringsarbejdet fører hurtigt vores helte til en religiøs sekt, der ikke er særlig venligtsindet. Sådan ser det i hvert fald ud på overfladen. Sektens medlemmer opfører sig mærkeligt. Alt, hvad de siger og ikke siger, virker mistænkeligt.Men hvad er det der er sket med de begravede piger og hvor langt tilbage i tiden må Sara og Jeffrey grave for at komme til bunds i sagen? Det er nervepirrende læsning, og man bliver meget fanget af historien. Den er langt bedre end de fire første bøger i serien. Næste nummer i serien er i øvrigt netop udkommet.Vantro af Karin Slaughter er bog nummer 5 i den danske udgave af Grant County-serien.

 

Køb bogen hos for eksempel saxo.com.
 
Note 10. december 2008: Læsehesten fra Læsehest med tankekrøller har også læst Faithless. Tjek hendes indlæg her.
 
 
Indlægget om Vantro af Karin Slaughter er oprindeligt skrevet d. 7. oktober 2007. De er opdateret d. 8. april 2019 med blandt andet nye links til den næste bog i serien, Hvid død.

2 thoughts on “Vantro (Faithless) af Karin Slaughter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *