The Stand af Stephen King: American Nightmares af Roberto Aguirre Sacasa

American Nightmares er bind 2 i tegneserieudgaven af Stephen Kings The Stand. Læs tidligere omtale af bind 1 her.

American Nightmares er den rammende titel på bind 2, selvom det ikke er en titel, der forekommer i romanen. Tegneserieudgaven følger stadig den oprindelige handling fra bogen, og vi er nu nået til de sidste krampetrækninger i superinfluenzaens rasen.
Mere end 99% af verdens befolkning er bukket under og ligger nu rundt omkring i deres huse, fængsler, lejligheder, biler og andre steder, hvor de bare rådner eller tørrer ind som mumier. Men der er overlevende, overlevende som er immune overfor superinfluenzaens virus, og de befinder sig i en ny og skræmmende verden.
Karakterer i American Nightmares
Vi lærer flere af de absolutte hovedpersoner at kende:  Harold Lauder, Fran Goldsmith, Stuart Redman, Larry Underwood, Nick Andros og andre overlevende, som vi kan kalde “the good guys”. Men det er ikke kun de gode, der har overlevet. Onde magter lurer og samler styrke. Det bliver superspændende at sætte tænderne i bind 3, der udkommer her i løbet af sommeren. En fantastisk læseoplevelse, som man sagtens kan læse uden at kende til historien på forhånd, selvom det altid kan anbefales at læse hele bogen! Find American Nightmares her.
Indlægget er oprindeligt udgivet d. 25. juni 2010. Opdateret med nye links d. 14. april 2019.

3 thoughts on “The Stand af Stephen King: American Nightmares af Roberto Aguirre Sacasa

  1. Sitter og lurer på om jeg har lest boken. Googler litt og finner ut at denne tidlige King-romanen ikke er oversatt til norsk! Hva i all verden kan det komme av? Alt annet av ham er jo oversatt.
    Den finnes sikkert på dansk. Hva heter den da?

  2. Hej Geir, den er oversat til dansk: “Slutspil”. Men det er nu lang tid siden jeg har set den på dansk hos nogen boghandlere, så jeg er ikke sikker på at den fås mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *