Wicked Prey af John Sandford

Wicked Prey af John Sandford er bog # 19 i Lucas Davenport serien. Det er derfor en særdeles veletableret krimiserie.

Seriens bøger holder generelt en høj kvalitet. De første er bedre end de senere, og nogle har en langt stærkere og mere interessant handling end andre, men kvaliteten er ikke ekstremt svingende – det er gode og underholdende krimier. Og der er fart på i Wicked Prey. Det er ikke nødvendigt at have læst alle de foregående bøger i serien for at få noget ud af denne, selvom det altid er rart at kende lidt til de personer, der optræder.

Handlingen i Wicked Prey af John Sandford

Wicked Prey har to plots; det ene om en nådeløs gruppe af røvere, der udfører spektakulære kup og som ikke holder sig tilbage for at slå ihjel, hvis nogen står i vejen for udførelsen af disse kup. Det andet plot handler om en psykopat i kørestol og Lucas Davenports adoptivdatter Letty. Handlingen finder steder over nogle hektiske dage under en politisk kongres i byen. De to plots har ikke som sådan noget med hinanden at gøre, bortset fra at de krydser hinanden nogle gange. Uden at personerne er klar over det. Bogen er velskrevet og glimrende sommerhus/strand/ferielæsning. God underholdning. Se bogen her.

John Sandfords bøger i Prey-serien foregår som regel i og omkring Minneapolis og St. Paul.

One thought on “Wicked Prey af John Sandford

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *