Pigerne fra Englandsbåden af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden af Lone Theils. Det er ikke hver dag, man finder gamle billeder i en kuffert hos en marskandiser.

Men det gør den danske journalist Nora Sand i Lone Theils krimidebut Pigerne fra Englandsbåden. Nora Sand er udstationeret i London, og hun kan ikke få billederne ud af hovedet igen. Billederne forestiller to piger, der forsvandt på Englandsbåden i 1985, og ingen har nogensinde fundet ud af, hvad der skete med dem. Nora begynder at grave i sagen om de forsvundne piger. Det bringer hende blandt andet på besøg hos en seriemorder, der sidder indespærret på livstid.

Alarmklokkerne begynder at ringe allerede tidligt i handlingen, men Nora Sand kan naturligvis ikke holde sig fra sagen. Hun får også overtalt sin redaktør hjemme i Danmark til, at hun skal skrive en artikel om den. Samtidig bliver hun involveret med en gammel kæreste, og formår ikke helt at se, hvornår hun bør stoppe med at grave i den uhyggelige sag. En sag, der bringer hende ud på landet i England, til Danmark og London.

Pigerne fra Englandsbåden er den erfarne journalist Lone Theils debutroman, og den er virkelig spændende med godt plot og godt beskrevne personer.

Lone Theils’ bøger kan du finde på www.saxo.com i forskellige udgaver, blandt andet som e-bøger. Er du medlem af saxo.coms fordelsklub, kan de streames gratis.

Indlægget er oprindeligt skrevet d. 18. november 2015. Opdateret med nye links d. 4. juni 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *