Skjulte fejl og mangler af Elsebeth Egholm

Skjulte fejl og mangler af Elsebeth Egholm er en velskrevet dansk krimi/chick lit om veninderne Dicte, Ida Marie og Anne. De tre kvinder er alle omkring de 40, så ‘chick lit’ skal forstås temmelig løst, men mange af de ‘traditionelle’ chick lit ingredienser går igen i denne bog.

Journalisten Dicte er flyttet til Århus for at slikke sårene efter skilsmissen fra sin psykolog/skørtejægermand. Her prøver hun at skabe sig et nyt liv med teenagedatteren Rose i et gammelt hus lidt uden for byen.

På sin 40-års-fødselsdag mødes de tre veninder ved åen i Århus. Men den hyggelige dag bliver ødelagt, da de finder et død spædbarn flydende i åen.

Barnet er ikke mere end et par dage gammelt, og da man tilmed finder et korancitat syet ind i det tæppe, der var viklet om det døde barn, begynder bølgerne at gå højt.

Skjulte fejl og mangler foregår umiddlebart efter 11. september 2001. Derfor er alle er på vagt over for ‘de fremmede’. Mystiske og meget personlige hændelser på Skejby Sygehus umiddelbart efter fundet af det døde spædbarn, bevirker at Dicte og veninderne må gennem nogle personlige rejser, før de kan læne sig tilbage og ånde lettet op.

Alle kvinderne bærer på personlige sorger og hemmeligheder. Og det er hemmeligheder, der begynder at komme op til overfladen i løbet af de måneder, opklaringsarbejdet står på. En udmærket krimi, og  den første i en serie om Dicte og veninderne.

Køb bogen her.

Indlægget er oprindeligt udgivet d. 10. september 2006. Opdateret med nyt link d. 3. juni 2020.

2 thoughts on “Skjulte fejl og mangler af Elsebeth Egholm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *