Kun ét liv af Sara Blædel

Politiassistent Louise Rick. Kun ét liv af Sara Blædel er den længe ventede opfølger i den populære serie om politiassistent Louise Rick.

I denne roman bliver Louise Rick udlånt til Rejseholdet. Rejseholdet er i Holbæk, hvor de skal opklare drabet på en ung indvandrerpige.

Efter at familien er blevet afhørt, ser det ud som om løsningen er snublende nær. Det må være et æresdrab, og det er formentlig faderen der står bag. Men så nemt kommer der selvfølgelig ikke til at gå, for hver gang politiassistent Louise Rick og kollegaerne har fået skrællet et lag af historien, åbenbarer der sig et nyt.

Med nye spor der må forfølges og nye mennesker der må afhøres. Og det alt imens morderen stadig går frit rundt.

Kun ét liv er velskrevet og tager et vigtigt emne op, nemlig æresdrab. Og det er sådan set fint nok, men hvor bliver det dog trættende i længden, at krimier skal være så pokkers samfundsrelevante.

Derfor var det svært at være helt ovenud begejstret for Kun et liv. Som sagt, bogen er glimrende skrevet og plottet hænger flot sammen, men Sara Blædels foregående Louise Rick-bøger er langt bedre. Dette er den tredje i serien.

Alle Sara Blædels bøger om Louise Rick kan fås på saxo.com.

Du kan også læse vores nyeste omtale af en anden dansk krimiforfatter her.

Indlægget er oprindeligt udgivet d. 20. september 2007. Opdateret med blandt andet nye links d. 8. juni 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *