Grievous Angel af Jane Hill

Grievous Angel af Jane Hill er en meget letlæst historie om Justine Fraser, en engelsk kvinde et eller andet sted mellem 28 og 35. Bogen er så letlæselig, at det ikke er til at tro, at den er skrevet for voksne. På den anden side flyder historien også meget let, og det skal man ikke altid brokke sig over.

Grievous Angel af Jane Hill er udmærket underholdning, men plottet er både lidt tåbeligt og og usandsynligt.

Men altså – Justine sidder i en mindre by i England er og er halvbitter. Hun kan ikke rigtig finde ud af at holde på sine kærester. Hun har et uafklaret forhold til sin søsters selvmord nogle år tidligere. Men mest af alt er hun et eller andet sted stadig besat af Nicky Bennet, en amerikansk superstjerne.

Justine mødte Nicky på et amerikansk universitet hvor hun var udvekslingsstudent, flere år før han blev stjerne. Her havde de en kort, men hed, affære.

Efterfølgende tog Justine tilbage til England, hvor hun blev opsøgt af Nicky en enkelt gang, stadig inden han blev stjerne.

Tiden gik, Justine hørte aldrig mere fra Nicky, der i mellemtiden blev en af USAs største stjerner.

En dag læser Justine at Nicky er forsvundet, og muligvis har begået selvmord. Da hun ser dét, der måske er hans selvmordsbrev, kan hun ikke styre sig længere.

Hun må til USA og lede efter Nicky og komme til bunds i hvorfor han forlod hende ikke bare en, men to gange. Det kommer der en del overraskelser ud af, og som sagt var bogen rigtig underholdende. Men altså også en smule tåbelig.

Bogen kan fås på saxo.com.

One thought on “Grievous Angel af Jane Hill

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *