The Murder Ballad af Jane Hill

The Murder Ballad af Jane Hill. Det er ret nemt at se, at denne bog er skrevet af den samme forfatter som stod bag Grievous Angel. Denne bog er nemlig nøjagtig ligeså letlæselig og bygget over nogenlunde den samme læst. Men The Murder Ballad er virkelig god underholdning.

Plottet er også langt bedre end i Grievous Angel, men det er den samme type hovedperson. En engelsk kvinde på 35-38 år, der lever et ok, men lidt halvbittert liv.

I denne bog er hovedpersonen Maeve, hvis kæreste er død. Maeve er dog ved at være ovenpå, og er begyndt at gå ud med sine venner igen. Til en koncert med en lidt obskur amerikansk countrysanger, Trey, går det hverken værre eller bedre end at de to, Maeve og Trey, falder for hinanden.

Bogstavelig talt mens han står på scenen. Til alles overraskelse, ikke mindst Maeves egen, bliver de to lynhurtigt gift. Snart efter befinder Maeve sig i en underlig lille amerikansk by, godt gemt ad vejen i bjergene. Og det viser sig da også hurtigt, at der ikke er noget der er, som det umiddelbart ser ud.

Huset, som de nygifte skal bo i, er faldefærdigt. Treys onde bedstefars ånd hænger som en meget tung skygge over det hele. Maeve ud af, at hun ikke er den eneste kvinde i Treys liv og at der er langt flere lag i deres forhold end først antaget.

Maeve træder forkert mange gange i sine forsøg på at lære landsbyens beboere og sin mands fortid at kende. The Murder Ballad af Jane Hill er triviel og en smule forudsigelig sine steder, men så underholdende, at man sluger den råt. Den kan købes hos saxo.com her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *