Aldrig mere fri af Sara Blædel

Aldrig mere fri af Sara Blædel er en del af Louise Rick-serien. Den var desværre ikke nær så god som de tidligere. Den var nærmest kedelig. Det er ved at være trættende med danske krimier, der handler om traffickede, østeuropæiske ludere.

Fænomenet er naturligvis rædselsfuldt og vigtigt at skrive om … men. Find nu for syv sytten på noget andet. Det behøver ikke at være så skiderealistisk. Vi vil ha’ flere seriemordere der hærger danske gader og stræder og færre østeuropæiske forbrydere.

Nå, men Louise Rick og resten af drabsafdelingen på Politigården kommer i denne krimi på sporet af nogle skumle østeuropæere, da en prostitueret findes myrdet i en gård i Kødbyen i København.

Nærmest samtidig bliver Louises halv-nævenyttige journalistveninde Camilla indblandet i en sag om et hittebarn i en kirke. En sag, der kommer til at berøre både Louise og Camilla personligt. Handlingen bevæger sig frem og tilbage på Vesterbro i København. Kender man Vesterbro (og det gør vi), er det ganske skægt at kunne følge Louise rundt i gaderne.

Forfatteren har ikke har taget højde for, at flere gader er spærrede for trafik den ene eller den anden vej. Men det er vel en forfatters ret, og krimien er jo også fiktion. Det var bare irriterede alligevel, især fordi Blædels bøger altid virker velresearchede.

Det er faktisk lidt svært rigtigt finde på mere at skrive om Aldrig mere fri af Sara Blædel. Man må håbe, at der er mere knald på den næste Louise Rick-bog. Den kan købes hos for eksempel saxo.com her.

2 thoughts on “Aldrig mere fri af Sara Blædel

  1. Lige netop Sara Blædel har jeg aldrig brudt mig så meget om. Jeg synes, hendes sprog er så fladt og kedeligt (næsten uden tillægsord).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *