Sort sensommer af Inger Wolf

Sort sensommer af Inger Wolf Sort sensommer er Inger Wolfs debutkrimi, og den er virkelig velskrevet. Det er det ikke altid, når der er tale om en debut.

Sort sensommer fanger også lige med det samme. Det er en klassisk kriminalroman, hvor læseren følger politiets opklaringsarbejde. Der er heller ikke alt for meget femikrimi-hørm blandet ind over. Altså, der er en smule, men det skygger ikke for krimibudskabet.

Den ene af hovedpersonerne, Lisa Kornelius, er en smule stereotyp, men trods alt ikke journalist. Hun er politiassistent med speciale i IT. Hun arbejder hos politiet i Århus, hvor hendes nærmeste overordnede er den lidt humørsvingende, mørke Daniel Trokic. Men begge personer, samt diverse bipersoner, er fint beskrevet, og de virker alt i alt rimeligt troværdige.

En ung kvinde findes stranguleret i skoven, og Århus politi må i gang med at lede efter en morder, der hele tiden er et skridt foran dem. Da Lisa begynder at søge efter spor på offerets computer, får hun sig noget af en overraskelse, ligesom det også viser sig, at de skeletter, der rasler ud af skabet tilsyneladende stikker noget dybere end hvad politiet sådan lige havde forestillet sig.

Sort sensommer af Inger Wolf er som sagt ganske velskrevet, og man hygger sig i selskab med Daniel Trokic og Lisa Kornelius og de andre politifolk.

Sort Sensommer kan købes hos saxo.com. Krimisiden har også skrevet en lille omtale af bogen. Den kan du læse her.

2 thoughts on “Sort sensommer af Inger Wolf

  1. Tak for din anmeldelse af Inger Wolf. Det er dejligt forfriskende med lidt andre krimier end kun femikrimier, som jeg har fået nok af for tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *