Frost og aske af Inger Wolf

Frost og aske af Inger Wolf er den anden bog i serien om Daniel Trokic og Lisa Kornelius fra Århus politi. Den er lige så let og underholdende som den første i serien.

Emnet er ellers ikke let. En lille dreng findes stranguleret i en å i Mårslet, og gamle blå mærker tyder på, at han har været udsat for mishandling. Hans forældre kommer i søgelyset, men politiets spor ender blindt. Trokic må vende blikket mod naboerne og andre, som drengen havde kontakt med.

Den specialestuderende Sidsel passer hus i Mårslet mens hun forsøger at få skrevet på sit speciale. Særligt Daniel Trokic fatter en vis interesse for Sidsel. Han bryder sig ikke om, at hun opholder sig så meget alene i huset.

Lisa Kornelius kommer under et seminar i Amsterdam uventet på sporet af en gammel sag, der kan vise sig at være vigtig i forhold til den aktuelle sag. Og sådan går det glidende gennem hele bogen, der er velskrevet og med et fint plot. Frost og aske af Inger Wolf er god, dansk krimilæsning. Sort sensommer, der er den første, er lige en tand bedre. Men Inger Wolf leverer igen. God til en regnvejrsaften i sofaen.

Mette Gerdt blogger om Frost og aske her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *