Journal 64 af Jussi Adler-Olsen

Journal 64 af Jussi Adler-Olsen er den fjerde bog i Adler-Olsens meget populære serie om Carl Mørck og hans Afdeling Q, der tager sig af glemte og/eller uopklarede sager.

Afdelingen består af Carl Mørck og hans to assistenter Assad og Rosa. Og det er noget af et specielt team, der dog på godt og ondt lærer hinanden bedre og bedre at kende. Ikke mindst hinandens særheder. Sådan er det også i Journal 64 af Jussi Adler-Olsen.

Carl er stadig involveret i den sag, der gjorde hans makker lam og slog en anden makker ihjel. Nye spor kommer frem, men Carl er modvillig, og har ikke den store lyst til at være med i opklaringen. Nogle af sporene peger dog i uheldig grad på Carl. Han er derfor er nødt til at involvere sig.

Samtidig er Assad og Rosa i gang med at optrævle en sag, der rækker mange år tilbage og helt frem til vore dage. Carl bliver selvfølgelig også viklet ind i denne sag, der får meget store konsekvenser for dem allesammen. Plottet følger også en kvinde, der får ødelagt sit liv, og nogle meget skumle typer fra den danske elite. Alt sammen skruet rigtig godt og underholdende sammen.

Jussi Adler-Olsen skriver supergodt, og hans krimier om Afdeling Q er både klassiske og utraditionelle. Rigtig god underholdning.

Vi kunne også godt lide de tre første i serien, Kvinden i buret, Fasandræberne og Flaskepost fra P.

Køb bogen på saxo.com her.

4 thoughts on “Journal 64 af Jussi Adler-Olsen

 1. Hej Louise.

  Nu er det anden gang i dag, at jeg støder på en bogblog som lige falder i min smag. Super lækkert! 🙂

  Læste lige din anmeldelse af ‘The Forest of Hands and Teeth’, da jeg pudsigt nok selv har anmeldt den for et par dage siden selv. En super god bog – og super god anmeldelse 🙂

  Jeg vil kaste dig ind under min blogroll, så jeg kan finde din blog igen 🙂 Keep up the good work! 🙂

 2. Præcis. Der er langt imellem dem!

  Jeg har fået læst ‘The Dead-Tossed Waves’ :). Lige så snart jeg smed den første fra mig, var jeg nød til at hive fat i den næste. Nu skal jeg bare have fingrene i den tredje! Jeg skal bare have revet nogle penge sammen så jeg kan få købt ‘The Dark and Hollow Places’ :p
  Men to’eren er god, så den kan du i hvert fald se frem til:) Jeg vil anbefale dig allerede at få købt den tredje, så du kan rive den frem lige så snart du læser sidste side i anden bog. Det er virkelig en pine at skulle vente på en fortsættelse!

  Tak for dine anbefalinger 🙂 Jeg har ikke læst ‘Den Første/The Passage’. Jeg vil bestemt sætte mig til at søge lidt om den, og finde ud af, om det mon er mig. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *